Οι συσκευές θέρμανσης με ξύλα (τζάκια – ξυλόσομπες) χωρίζονται σε ακτινοβολίας και αερόθερμες. Στις συσκευές ακτινοβολίας (απλές εστίες) τα μονά τοιχώματα της συσκευής θερμαινόμενα από τη φωτιά στο θάλαμο καύσης ακτινοβολούν τη θερμότητα στα γύρω μόρια του αέρα και σιγά-σιγά θερμαίνεται ο περιβάλλων χώρος. Η διαδικασία είναι αργή και ο τρόπος αυτός ενδείκνυται για μικρούς και ενιαίους χώρους. Στις αερόθερμες συσκευές τα τοιχώματα της συσκευής γύρω από το θάλαμο καύσης είναι διπλά, δηλαδή  συνήθως διπλές χαλύβδινες λαμαρίνες πάχους 2-4 χιλιοστών που δημιουργούν κανάλια αέρα γύρω-γύρω. Ο εισπνεόμενος φρέσκος – ψυχρός αέρας εξωτερικού περιβάλλοντος εισάγεται από κάτω χαμηλά, θερμαίνεται γύρω από τον θάλαμο καύσης, διογκώνεται και επιταχύνεται η ροή του. Έτσι βγαίνει ζεστός από το άνω μέρος της συσκευής μέσα από τα κανάλια ή και τις περσίδες. Στην περίπτωση θέρμανσης μεγάλων, διηρημένων και απομακρυσμένων χώρων που μπορούν να φθάσουν μέχρι 600 κυβικά μέτρα, υπάρχει η δυνατότητα βεβιασμένης κυκλοφορίας του θερμού αέρα με μηχανική υποβοήθηση (αεροτουρμπίνα), ρυθμιζόμενης ταχύτητας με αεραγωγούς (σύστημα κεντρικής θέρμανσης) Στις ξυλόσομπες η ανακύκλωση αυτή του αέρα γίνεται με φυσικό τρόπο.

ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τά συνεργεία μας στήν τοποθέτηση τών τζακιών καί ξυλόσομπων εχουν πολυετή πείρα καί εκπαίδευση. Γυψοσανιδάδες καί μαρμαροτεχνίτες είναι επίσης καταξιωμένοι επαγγελματίες μέ πολυετή πείρα καί εκπαίδευση.

 

Pay with Credit Cards

ΠρΟγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Παραδοση σε ολη την Ελλαδα

FOLLOW US

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ν. Πλαστήρα 68 και Παύλου Μελά Κατερίνη Ν.Πιερίας Τ.Κ.60133

  www.mavrogenis.gr

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  23510 77615