Στις μέρες μας, με την ολοένα αυξανόμενη τιμή του αργού πετρελαίου διεθνώς, η θέρμανση αποτελεί σοβαρό στοιχείο του οικογενειακού προϋπολογισμού σε κάθε σπίτι. Σε αντίθεση, το ξύλο ως καύσιμη ύλη, που είναι σε αφθονία στην χώρα μας, διατηρεί την έτσι κι αλλιώς χαμηλή τιμή του.

Μπορεί λοιπόν να αποτελέσει σοβαρή πηγή εξοικονόμησης χρημάτων στα ελληνικά νοικοκυριά, κάνοντάς τα ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις των τιμών των λοιπών καυσίμων (πετρέλαιο, υγραέριο, ρεύμα).

Επιλέγοντας λοιπόν συσκευές θέρμανσης με ξύλο οι οποίες δεν είναι μόνο «διακοσμητικές», αλλά κυρίως είναι πηγές σταθερής μόνιμης καί κύριας θέρμανσης στους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, και οι οποίες έχουν μεγάλες αποδόσεις και καταναλώνουν ελάχιστα καύσιμα, πετυχαίνουμε μεγάλη οικονομία (50%-70%).

ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τά συνεργεία μας στήν τοποθέτηση τών τζακιών καί ξυλόσομπων εχουν πολυετή πείρα καί εκπαίδευση. Γυψοσανιδάδες καί μαρμαροτεχνίτες είναι επίσης καταξιωμένοι επαγγελματίες μέ πολυετή πείρα καί εκπαίδευση.

 

Pay with Credit Cards

ΠρΟγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Παραδοση σε ολη την Ελλαδα

FOLLOW US

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ν. Πλαστήρα 68 και Παύλου Μελά Κατερίνη Ν.Πιερίας Τ.Κ.60133

  www.mavrogenis.gr

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  23510 77615